Bröderna Bommens årliga festival hålls på Klockarberget i Njurundabommen i industrilokalerna där det tidigare var bilverkstad. Sedan 2013 har vi sakta men säkert bytt ut bilarna till bryggeri, bränneri, bageri och brasseri, i ett besökcentra där produktionen av hantverksöl och destillat är hjärtat i verksamheten. Fokus för festivalen är att visa bryggeristaden Sundvalls utbud av lokala hantverksöl och destillat, umgås, äta och dricka gott. 

Förutom mat och dryck av hög kvalitet erbjuds besökarna att delta i olika typer av provningar där vi tillsammans provar olika drycker och berättar om såväl dryckerna som dess producenter. 

I partytältet är stämningen på topp med trubadur Stefan Nordlander som bjuder på en riktigt bra mix av gammal och ny musik och på lördag har med sig hela sitt band. I hantverksölbaren träffar du några av bryggarna själva bakom bardisken, dom erbjuder upp emot 30 olika ölsorter. För er som vill ha det lite lugnare har vi cafét där du i lugn och ro kan avnjuta musik, en kopp kaffe och dessert. 

Utöver detta erbjuds besökaren smakuppleverser i Biergarten, mat från grunden av lokala råvaror, veganska och vegetariska mat finns. Prata med köket om du har matförutsättningar, vi har koll på innehåll.

Bröderna Bommen bussen fixar transporten till och från ölfestivalen både fredag och lördag. Avgång från Navet klockan 15.30, stannar i Bredsand (gamla E4:an vid skolan) klockan 15.40 och busstation i Kvissleby kl 15.55, samma stopp på hemresan då bussen avgår från festivalen klockan 23.05. Köp tor biljett i förväg för att säkra din plats, biljetter säljs på bussen i mån av plats (endast betalning med swish på bussen).

KÖP BILJETTER (Klicka här)
BILJETT entré - éntre till området båda dagarna.

BUSSBILJETT fredag och lördag från Navet klockan 15.30 till festivalentrén. Bussen kör gamla E4:an och stannar i Bredsand (hållplatsen vid skolan) kl 15.40 och i Kvissleby busstation kl 15.50. Återresa från festivalentrén klockan 23.05 via gamla E4:an till Navet.

 

Drick lokal hantverksöl!

loading...

Bröderna Bommen festival 2020

31 juli kl 16-23
1 augusti kl 16-23

Klockarbergsvägen 13, Njurunda

Hitta till bryggeriet